// Gadis Semasa ♥



Le Gadis

Photobucket

Hello people,

I'm Nurul Ain Khairi . You can call me Ain . 13 years old . Sekolah Seni Johor Bahru . This is my new blogskins :). Hope you guys like my new blogskins :) . But the way, thanksyou for visit my blog and following my blog :D


and
Le Credits


skins by : Simple
editor Gadis Semasa : Fahmi Nordin

Sekolah Seni Johor Bahru
Friday, 9 March 2012 | 0 comments




Hai assalamualaikum pada semua ,
saya sekarang sekolah dekat Sekolah Seni Johor Bahru
jauhkan? sebab tulah saya tak selalu post . hihi >.<
saya rindu rakan-2 saya :) . Dah lama tak hang .
Saya sekolah disitu untuk memantapkan lagi tarian saya . #eceh
Okaylah . Sampai disini je . Nanti saya post lagi . Kbye :)

ッ Awesome Day ッ
Sunday, 1 January 2012 | 0 comments
Hai semua assalamualikum . Peace yaww . Semalam saya pergi sambut NEW YEAR dekat PRESINT 2 . Hikhok . Tapi saya tak sempat tengok bunga api . Puii . Sebab bunga api dekat PUTRAJAYA nie sekejap sangatlah . Aku keluar dari rumah tepat pukul 12:00 malam . Haha cerita dia memang tak sempat lah kan . Tapi kitaorg tangkap gambar . Hikhok Lawa-2 je gambar kitaorg . Haha . Perasan kejap :P . Kay nilah semua gambar kitaorg :) Peace . Litah dibawah
|
|
|
V














Sebenarnya ada banyak lagi gambar yang kitaorg tangkap . Tapi tak kanlah nak letak semua kan ? gila ke ape . Haha . Btw , saya nk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua . Hope tahun nie lebih bagus daripada sebelum nie kay :) Assalamualikum . Eh satu lagi sorry sebab gambar besar kecil besar kecil tau :)

Older Post